Hart van Velp
/

Voor en door bijzondere mensen

 

Over ons

Even voorstellen:

Wij zijn Rene en Yolanda Derksen, getrouwd en samen hebben wij drie volwassen kinderen.
Beiden hebben wij veel ervaring in het werken in de zorg, zowel professioneel (bij stichting Driestroom) maar ook als ouders van een  kind met een beperking.
In januari 2015 hebben wij zorgbedrijf  Hart van Velp overgenomen van Bosch &Suykerbuyk, hiermee werd een droom werkelijkheid!! Daarnaast zijn wij 1 maart verhuisd naar onze nieuwe locatie aan de Hoofdstraat 168. 


Onze missie

Bij ons staan verschillende principes hoog in het vaandel.

- We ondersteunen met de methode 'Geef me de 5', deze is gericht op mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme.

- De cliënt wordt bejegend zoals de begeleiding zelf ook bejegend zou willen worden. Respectvol met elkaar omgaan.

- De cliënten, ieder met hun complexe hulpvragen, behouden hun eigenheid en worden niet overvraagd, zij ervaren geen druk.

- Ondanks hun beperkingen, worden de cliënten uitgedaagd een eigen keuze te maken, mondig te zijn en daarmee regie te ervaren over hun leven.

- De cliënten worden betrokken in de samenleving door werkzaamheden in de winkel en activiteiten vanuit de dagopvang.


Samengevat: EEN ZORGBEDRIJF MET EEN HART!!!Global Goals Award 2021

In de week van de duurzaamheid heeft de gemeente Rheden drie ondernemende bedrijven/initiatieven geselecteerd die opvallen door hun bijdrage aan de Global Goals. Dit zijn de wereldwijde doelen die de Verenigde Naties heeft vastgesteld voor een mooiere en betere wereld. De Global Goals geven richting aan de ontwikkeling van een betere wereld, waaronder een einde maken aan armoede en ongelijkheid en het tegengaan van de klimaatverandering. 

Wethouder Dorus Klomberg ging bij de ondernemers op bezoek met een heuse award en een vlag om te laten zien dat de organisatie daaraan bijdraagt. Klomberg verraste het Hart van Velp, Smakelijkuitdestreek en Kiwanis Rheden. Deze bedrijven zijn een voorbeeld in de gemeente Rheden op het gebied van de Global Goals. Wethouder Klomberg bracht de internationale vlag mee én een mooie trofee als Global Goal Ondernemer van het jaar 2021.
 
E-mailen
Bellen
Info