Hart van Velp
/

Voor en door bijzondere mensen

 

Workshop

Workshops en kinderfeestjes

Hart van Velp organiseert creatieve workshops en kinderfeestjes. De workshops staan garant voor gezelligheid en sfeer met altijd weer een verrassend resultaat!

Door wie: De workshops worden gegeven door Lieke Derksen cliëntmedewerker van Hart van Velp. 

Voor wie: De workshops zijn er voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. Kinderen onder de 6 jaar kunnen uiteraard alleen onder begeleiding van een volwassenen deelnemen. Er is plek voor groepen tot 8 personen. 

Wat maken we: De mogelijkheden zijn oneindig! We werken met veel verschillende materialen zoals klei, decopatch, porselein beschilderen,  maar ook bonbons maken, foamclay, naamschilderijen, sfeerborden en sieraden maken behoren tot de mogelijkheden!

Waar: Achterin de cadeauwinkel in het centrum van Velp bevindt zich een ruimte waar de dagopvang plaatsvind. Deze ruimte is buitengewoon geschikt voor een leuke workshop voor kinderen en of volwassenen. 

Wanneer: Er zijn leuke diverse workshops gepland waar je je voor in kunt schrijven maar je kunt ook zelf met een groepje komen, de datum en het tijdstip zijn dan in overleg!
Voor de eerstvolgende workshops zie de workshop agenda rechts! (alleen beschikbaar via desktopversie)

Prijzen: De prijs hangt uiteraard van de workshop af! Kinderfeestjes zijn er al vanaf €12,50 inclusief materialen en begeleiding.  Voor meer vrijblijvende info voor een boeking naar uw wens, mail naar info@hartvanvelp.nl 


Tot ziens in Hart van Velp!